buna seara va rog sami imi ziceti daca pot trimite la cedo plangere ,referitore la revizuirea dar va rog sa tineti cont ca am trimis si plangere la dosarul de condamnare dar la cererea de revizuire bineinteles sa respins si fond si apel dar nu este motivata respingerea plus ca se vorbeste de atasarea unui dosar al altei persoane cu alta infractiune sunt o gramada de erori in sentinta dar si in decizie sunt aceleasi .
Revizuientul are dreptul de a sesiza CEDO.nEste insa foarte greu de spus ce va iesi in caz de revizuire.nSe verifica legea romana si daca s-au incalcat drepturi si libertati fundamentale garantate de conventie.
Mie imi pare ca legea nu permite ca o persoana condamnata sa beneficieze cu adevarat de dreptul la un proces echitabil dar este foarte complicat de argumentat.
Legea de principiu este buna cumva...dar poate produce efecte nefaste...
Înțeleg că ați introdus, deja o aplicație în termenul de 6 luni calculat de la ultima cale efectivă de atac, iar întrebarea dvs privește o aplicație nouă, distinctă, pentru revizuire.
Eu unul, în locul dvs, aș trimite o simplă informare Curții despre epuizarea căii extraordinare de atac, informare în legătură cu aplicația inițială. Puteți descrie, acolo, și procedura parcursă în revizuire.
da am trimis in termen de 6 luni am primit confirmarea de primire. si chiar ajuta cum ati spus dv d-le andrei grigoriu din probele depuse in revizuire sunt noi si chiar o sa se vada condamnarea sotului bazata pe erori si chiar nu i sa admis nici o proba .va rog sa-mi ziceti inca ceva la dosarul de condamnare sa dispus dijungere si sa format un alt dosar care sa prescris in martie 2014 dar parchetul sa cam grabit in dosarul A,N sper sa vada cedo asta .sa trimit si documente importante adica rezolutii din dosar A.N ?se vede clar ca in acest dosar se cauta faptasii si plus ca seful ipj a trimis adresa la firmele pagubite in care scrie clar ca nu gasit autorii care ia pagubit cu suma de....si atunci pe sotul meu de ce la condamnat pentru asta este art 215 alin 1/2//3/5 POT TRIMITE SI DIN DOSAR DIJUNS?
Sper că înțelegeți că nu se pot da decât sfaturi de principiu, fără cunoașterea în amănunt a situației. Precum v-am spus, dacă ciclurile procesuale parcurse sunt legate de același context faptic, se pot trimite anumite explicații, în legătură cu o aplicație deja constituită.
Inregistrari dosare
z09
as dori sa aflu un dosar daca a fost inregistrat la cedo? a primit avocatul meu comfirmare de primire dar din pacate i s-a pierdut a trecut mai bine de un ... (vezi toată discuția)