avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... inregistrari dosare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

inregistrari dosare

as dori sa aflu un dosar daca a fost inregistrat la cedo? a primit avocatul meu comfirmare de primire dar din pacate i s-a pierdut a trecut mai bine de un an.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:49, 21 Martie 2015
Faceți o adresă la CEDO și solicitați nr și stadiul soluționării dosarului.
Stimat forumist,

Va trebui să să aveți în vedere și că întoarcerea recipisei -confirmării de primire din partea CEDO nu arată decât primirea și recepționarea dosarului.

Dar acest lucru nu presupune, neapărat, îrregistrarea dosarului ca aplicație judecabilă.Dacă dosarul nu este complet, Instanța din Strasbourg nu îl va înregistra ca dosar pendinte, ci se va da exclusiv un număr de referință.

În cazul în care dosarul a fost, însă, complet, CEDO îl va primi ca dosar judecabil. Aici se va da un număr de aplcație și un nume de cerere (X contra Rom). Din acest moment nu veți avea decât de așteptat. O inadmisibilitate în principiu este comunicată relativ repede, pe când, în caz contrar, veți putea șatepta mult mai mult.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo raspuns geo-vem geo-vem Rog respectos un raspuns,am trimis de aproape 4 luni o cerere la CEDO,si nu am primit nici un raspuns,afara de confirmarea pe cartonul rosu ,aveti ideie ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un dosar la cedo nicolaescuandrei nicolaescuandrei am un dosar la cedo si am inteles ca trebuie sa primesc nu stiu ce cod de bare!..se poate afla daca cedo a trimis acel cod de bare? (vezi toată discuția)
Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)