avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... In legatura cu un dosar la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

In legatura cu un dosar la CEDO

am un dosar la cedo si am inteles ca trebuie sa primesc nu stiu ce cod de bare!..se poate afla daca cedo a trimis acel cod de bare?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:18, 22 Octombrie 2014
Daca il primiti acasa aflati ca l-ati primit.
Aveti rabdare sa il primiti.
nicolaescuandrei a scris:

am un dosar la cedo si am inteles ca trebuie sa primesc nu stiu ce cod de bare!..se poate afla daca cedo a trimis acel cod de bare?



Stimat forumist,

În ultimul timp - mă refer strict la cutumă, nu la prevederi din Regulamentul Curții - am observat că, în maxim 4 luni, veți primi un răspuns, fie privitor la decizia de inadmisibilitate pronunțată în complet unic, fie o adresă care arată constituirea dosarului, precum și un număr de aplicație, însoțit de codul de bare despre care ați auzit. Din noua cutumă observ că nici nu se mai comunică vreun cod de bare în cazul inadmisibilității în principiu, ci doar decizia de inadmisibilitate.


Puteți primi, de asemeni, un răspuns din care reisese că nu s-a putut constitui dosarul, cererea fiind incompletă.

Cu ceva timp înainte, termenul putea fi și de 6 luni - 1 an de la depunerea dosarului/ultima corespondență purtată cu CEDO.

Prin urmare, nu trebuie decât să așteptați, având în vedere termenele pe care le-am arătat.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)
Scrisoare cedo 28noi 28noi In septembrie 2015 avocatul a trimis sa se judece la Cedo dosarul meu . Intrebarea este ce acte trebuie sa cer avocatului ca sa verific in ce stadiu este ... (vezi toată discuția)
Raspuns de la cedo - caracterul oficial matekevin matekevin Buna ziua. Am depus o plangere la CEDO, dar nu am primit confirmare de primire si dirct un raspuns din partea lor ca nu a fost indeplinite conditiile de ... (vezi toată discuția)