ce drepturi sau ce argumente pot sa aduc in spijinul meu ,ca sa nu pot fi data afara din casa de catre tatal meu.Pe scurt propietar este tatal meu,mama a murit acum cateva luni ,iar eu stau cu ei de cand am divortat ,in casa mai este un frate pensionat pe caz de boala care vrea sa plec pentru a ramane el in casa {motivul pensionari este o boala mintala}.De an de zile ii intretin iar o parte din bunurile din casa sant cumparate de mine ,iar acum efectiv ma amenita sa plec ca"" ei sant stapani casei si pot face ce vor""as o fi ??????????
daca ambii parinti detineau imobilul, dezbateti succesiunea dupa mama si aveti si dvs. bucatica dvs. din locuinta. dar chiar si asa pentru linistea si sanatatea dvs. cautati o solutie sa plecati in alta parte, pentru ca o presiune zilnica nu va face bine. Mult succes va doresc!
N-are nimic, nici mama n-a stat degeaba daca a fost casnica.. a ingrijit de casa, de copii, de sot.. bunul e comun.
aveti mai multe variante:
puteti dezbate succesiunea dupa mama si iesi din indiviziune fata de restul;
sa ramaneti in casa asteptand ca tata sa ceara evacuarea dvs;
sa va mutati cu chirie luand si bunurile din casa pt care aveti acte si daca s-or vedea fara sprijin , va vor cere sa reveniti;