Buna ziua. Poate ca intrebarea mea nu pare serioasa sau realista dar pentru mine e foarte importanta. Mai este valabil art.104,alin. 1 din Statutul cadrului didactic:"Art. 104. (1) Cadrele didactice titulare care functioneaza în mediul rural si îsi stabilesc domiciliul în localitatea respectiva pot beneficia, la cerere, de 0,1-1 ha pamânt în folosinta". ??? Deoarece eu sunt cadru didactic titular la o scoala din mediul rural de vreo 10 ani , insa in 2013 mi-am stabilit domiciliul definitiv in comuna respectiva prin casatorie. Macar daca nu am salariul mare sa primesc ceva pamant (mai cultiv o ceapa, un ardei sau orice altceva )! Macar asa nu mai simt criza asta...Vorbesc la modul serios! Ma gandesc, daca mai am dreptul asta, sa il cer de la Primarie. S-o mai putea? Puteti sa imi dati un raspuns avizat???? Va multumesc pentru rabdarea de a citi mesajul.
Mda...Multumesc de raspuns. "atatea drepturi" cred ca va inselati.....!! Fata de altii, bugetari sau nu......chiar.....noi nu avem multe drepturi. Va multumesc inca o data de raspuns. O zi buna.
Noi avem dreptul de a nu avea decat obligatii. Stiu ca sunteti descumpanita, dar nu facem noi legea. Ma irita mai ales prostiile din presa fata de ce iese din pixul ministrului, dar asta e ...