avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Despre drepturi....
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Despre drepturi....

Buna ziua. Poate ca intrebarea mea nu pare serioasa sau realista dar pentru mine e foarte importanta. Mai este valabil art.104,alin. 1 din Statutul cadrului didactic:"Art. 104. (1) Cadrele didactice titulare care functioneaza în mediul rural si îsi stabilesc domiciliul în localitatea respectiva pot beneficia, la cerere, de 0,1-1 ha pamânt în folosinta". ??? Deoarece eu sunt cadru didactic titular la o scoala din mediul rural de vreo 10 ani , insa in 2013 mi-am stabilit domiciliul definitiv in comuna respectiva prin casatorie. Macar daca nu am salariul mare sa primesc ceva pamant (mai cultiv o ceapa, un ardei sau orice altceva )! Macar asa nu mai simt criza asta...Vorbesc la modul serios! Ma gandesc, daca mai am dreptul asta, sa il cer de la Primarie. S-o mai putea? Puteti sa imi dati un raspuns avizat???? Va multumesc pentru rabdarea de a citi mesajul.
Cel mai recent răspuns: tonica31 , utilizator 19:34, 1 Martie 2014
Nu, nu mai este valabil. actualul statut nu mai ofera atatea drepturi.
Mda...Multumesc de raspuns. "atatea drepturi" cred ca va inselati.....!! Fata de altii, bugetari sau nu......chiar.....noi nu avem multe drepturi. Va multumesc inca o data de raspuns. O zi buna.
Noi avem dreptul de a nu avea decat obligatii. Stiu ca sunteti descumpanita, dar nu facem noi legea. Ma irita mai ales prostiile din presa fata de ce iese din pixul ministrului, dar asta e ...
Da,=D> asa este. Aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru locuinta de la primarie mioara andrei mioara andrei Am 50 de ani. Necăsătorită (divortata). Lucrez în învăţământ de 30 de ani. În oraşul în care am domiciliul stabil, lucrez de 22 de ani. De-a ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei personalului didactic ozzy2013 ozzy2013 Buna seara, Sunt cadru didactic la o scoala in mediul rural si in cateva zile urmeaza sa ni se deconteze o parte din naveta, in limita bugetului alocat. La ... (vezi toată discuția)
Conform legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile ... Florentina110482 Florentina110482 Conform Legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile din mediul rural profesorul titular dintr-o școală își poate completa norma didactică ... (vezi toată discuția)