avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patrundere prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patrundere prin efractie

Am un baietel de 13ani si 9luni care se afla la o fundatie (Provita).A intrat in apartamentul unui prieten si a sustras 100 lei si o pereche de adidasi.Prejudiciul a fost recuperate dar directoarea fundatiei vrea sa faca reclamatie la Politie.In cazul unui dosar penal pot lua copilul la mine sub supraveghere,cu declaratii pe propria raspundere sau ce pot face?
Cel mai recent răspuns: sorinolariu , utilizator 16:11, 4 Martie 2014
Minorul sub 14 ani nu raspunde penal .
Nu raspunde penal daca nu are 14 ani impliniti. Linistiti-va.
Va multumesc,va doresc toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema acuzatie furt carrefour cloudabz cloudabz Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unui minor - consecinte, lipsa dovezi brisan brisan care este cursul unui dosar constituit in urma unei plangeri penale inaintata unei sectii de politie. Mentionez ca este vorba despre acuzatia de furt a unei ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar, incidente in scoala adinagea adinagea Buna ziua, Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Am un nepotel de 12 ani care a luat apararea unei colege de scoala, incercand sa faca singur ... (vezi toată discuția)