avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

nascuta pe 10.09.1953,stagiu total de cotizare realizat 13 ani,am promit decizia conf.Legii 263-2010 respinsa art.52,am aflat ca trebuie sa am 14 ani ce pot face,pot plati 1 an la Casa de Pensii si cat ar fi aprox.suma,sau ce pot sa mai fac,am nascut si 4 copii in viata.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:21, 1 Martie 2014
Va puteti competa stagiul,facand un contract de asigurare cu Casa locala de pensii.
Pentru anul 2014 trebuie sa platiti 252 de lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensionare alina_laura alina_laura Buna ziua, Am o intrebare? Mama are varsta de 52 ani si momentan nu mai lucreaza din motive medicale. Are 27 de ani lucrati dintre care 14 ani sunt la gupa a ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata alexia deacu alexia deacu Buna ziua! As dori sa imi calculati si mie cand va iesi tatal meu la pensie stiind de la el urmatoarele date:are varsta de 58 de ani,35 de ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in cazul in care sotul decedat era pensionar de invaliditate iulicelu iulicelu buna! va relatez cazul parintilor mei buna!va relatez cazul parintilor mei: tatal meu a murit in martie 2007 la varsta de 58 de ani.in acel moment era ... (vezi toată discuția)