avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venit luat in considerare la nasterea celui de-al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venit luat in considerare la nasterea celui de-al doilea copil????

Buna dimineata,
Incercam sa gasesc paragraful din lege unde este precizat care sunt veniturile luate in considerare in cazul in care cel de-al doilea coipl se naste in cei doi ani in care sunt acasa in concediu de crestere al primului copil. Daca imi aduc bine aminte atunci erau luate in considerare veniturile acumulate in cei 12 luni inainte de nasterea primului copil.

Multumesc, Eniko
Cel mai recent răspuns: miap , utilizator 22:38, 23 Aprilie 2009
La cel de-al doilea copil vor fi luate in considerare tot veniturile din cele 12 luni inainte de nasterea lui.Vor intra in calcul si lunile cu indemnizatie pentru primul copil.
Buna seara!
As dori sa stiu cum se calculeaza cuantumul concediului pt sarcina si lauzie, daca acesta incepe pe 1 mai, iar in perioada 27-30.aprilie 2009 figurez in concediu fara plata?
Mentionez ca pina la 29 nov am fost in concediu pt crestere copil. In cele 6 luni la care se raporteaza indemnizatia pt concediu de sarcina se ia in calcul si aprilie ca fractiune de luna?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2009
miap, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de maternitate Dan Ioana Dan Ioana Buna ziua! Ma numesc Ioana si as dori sa stiu daca in cazul meu voi primi sau nu indemnizatia de maternitate. Eu am contract de munca din data de 1 feb 2009 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2 ani enikohorst enikohorst Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla: momentan sunt in concediu de crestere a primului meu copil pana in aprilie 2009. In luna martie 2009 insa ... (vezi toată discuția)