avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datoare la banca peste noapte!
Discuție deschisă în Executare silită

Datoare la banca peste noapte!

Buna ziua! In urma cu aproximativ 5-6 ani, am avut un cont de alocatie pentru copil, la banca Constanta. Nefiind multumita de comisioanele bancii, am decis imediat la un an dupa ce mi-am deschis contul la aceasta banca, sa-mi transfer alocatia la o alta banca, unde aceasta nu percepea niciun comision la retragere, ci doar comisionul de depozit o data pe an... Bun... m-am dus la sucursala bancii unde mi-am deschis contul si am cerut inchiderea lui. Respectiva duduie care m-a consiliat la momentul respectiv, m-a asigurat ca eu am contul inchis imediat ce voi face o cerere de mana la ei... am facut cererea si mi-a luat apoi cardul ce l-a taiat in fata mea bucati, aruncandu-l la cos...
Am plecat fericita de la banca hoata si m-am indreptat catre cea de care va spuneam mai sus, ca nu percepea atatea comisioane, cate percepea aceasta!
Ulterior, lucrurile s-au mai schimbat in viata mea in privinta domiciliului de care stia aceasta banca!
Acum 2 zile, am fost la tara unde aveam inainte adresa de domiciliu si mi s-au dat mai multe plicuri de instiintare, cum ca, as avea de restituit o anume suma catre banca ...!
De remarcat este faptul ca, eu nu am primit nicio hartie de la aceasta banca, cum ca mi s-ar fi inchis contul, si am mers doar pe buna credinta a functionarei de la ghiseu...!
Intrebarea mea acum... cum pot scapa de aceste lipitori? Cum as putea dovedi ca mi-a fost taiat cardul in fata si ca am facut o cerere de mana pentru inchiderea contului?
Ce sa fac? Cum sa inceteze aceste amenintari ale bancii prin tot felul de scrisori catre mine la fosta adresa de domiciliu?
In viitor aceasta banca hoata, poate sa-mi faca ceva? Poate sa ma execute silit?
Daca da, eu cum pot demonstra ca mi-s-a facut o mare nedreptate? Ca totul este o hotie pe fata? X-(
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2014
gi-jane2, moderator


Este culpa dv ca la momentul predarii cardului nu ati solicitat dovda pentru rezilierea contractului respectiv anularea cardului
Este greu de crezut ca ,daca mai exista respectivul angajat al bancii acesta ar putea sa isi reaminteasca demersul dv de acum 5-6 anii
In vederea clarificarii situatie,incercatl sa contactati personal banca,detaliati succesiunea de evenimente
In viitor aceasta banca hoata, poate sa-mi faca ceva?

Este evident ca daca banca a emis si mi s-au dat mai multe plicuri de instiintare, cum ca, as avea de restituit o anume suma catre banca .. ,dv figurati cu sume cu titlu de restanta neachitate in termenul stabilit,respectiv banca poate sa solicite executare dv silita




Maria_ a scris:

......
Bun... m-am dus la sucursala bancii unde mi-am deschis contul si am cerut inchiderea lui.

... am facut cererea si mi-a luat apoi cardul ce l-a taiat in fata mea bucati, aruncandu-l la cos...



Ce aveti de facut este sa faceti o sesizare bancii la care sa atasati cererea (facuta atunci demult pentru inchidere) si dupa ce o sa staruiti un pic (mai mult) pe langa ei, in final va vor inchide de adevaratelea contul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2014
gi-jane2, moderator
eu nu am primit nicio hartie de la aceasta banca, cum ca mi s-ar fi inchis contul, si am mers doar pe buna credinta a functionarei de la ghiseu..


Problema consta in acea ca ,reprezentanta bancii in urma cu 5-6 ani ,la cererea titularului de card sa se redacteze cerere ,a carei neinregistrare a generat din partea bancii emiterea de mai multe plicuri de instiintare, cum ca, as avea de restituit o anume suma catre banca ...!
Concret nu exista inregistrata cererea depusa in urma cu 5-6 ani de catre autoarea topicului,
sustinere care nu poate fi probata in conditiile legii


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)