avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare incaltaminte pe internet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare incaltaminte pe internet

Buna ziua,
As dori sa intreb care este diferenta intre vanzarea prin magazinul propriu si cea pe nternet? la magazin, se elibereaza acele bonuri fiscale, ce fac atunci cand livrez produsul prin curierat , emit chitanta cu data livrarii? ce se intampla daca clientul nu ridica produsul? cum se justifica plata in registrul de casa( pentru ca am chitanta cu data respectiva si nu am banii pana nu imi sunt predati de catre curierat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 20:06, 1 Martie 2014
Buna seara,

[ link extern ]

[ link extern ]

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet justfor justfor Buna ziua, avem un magazin online si in mare parte livram produsele prin intermediul unui curierat. In acest caz, stiu ca nu avem nevoie de casa de marcat pt ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat szasza szasza Buna ziua Ma lamuriti va rog daca am nevoie de casa de marcat, codul caen este 4791, vand produse online, trimit produsul prin posta sau curier , banii vin ... (vezi toată discuția)