Litigiu de munca , castigat pe fond reintegrare si plata salariilor .
In recurs am pierdut ceea ce am castigat pe fond adica reintegrarea si plata salariilor dar mi s-a respins si recursul formulat ( pentru celelalte capete cerute pe fond dar neobtinute acolo mai concret drepturi salariale neacordate conform legii sau a CIM.) ca fiind nefondat .
Culmea e ca din singurele acte care dovedesc clar si fara echivoc neacordarea lor si anume carnetul de munca ( acesta fiind conform legii singurul act oficial care dovedeste drepturile acordate), statele de plata si expertiza contabila a expertului parte pe care le-am si invocat in recurs insa acesta mi-a fost respins ca nefondat
Sunt inca sub stare de soc, nu inteleg cum poti "pierde cu dreptatea in mana" ...
Angajatorul nu a dovedit concret faptul ca , concedierea a fost legala ( organigrame, state de functii, situati financiare care sa dovedeasca iminenta priedere financiara care il indreptatea sa restructureze tocmai postul meu si nu cel pe care il "infiintase" mai nou tocmai in perioada de "restriste" ) ci dimpotriva eu am adus toate dovezile ca nu mi-au fost prezentate toate locurile vacante cat timp eram in preaviz si ca inainte si dupa concedierea mea au fost facute angajari.
Tot ei nu si-au sustinut cu nici o dovada faptul ca au existat problemele financiare descrise in programul referatului prin care propuneau desfiintarea postului si care este amintit in decizia de concediere ( este un act care face parte integranta din aceasta decizie dar pe care eu am putu sa il studiez doar la proces) . Ce e si mai grav e ca sunt mari suspiciuni ca acel act de Program referat de restructurare este unul corect si ca nu cumva este unul intocmit pe fuga tocmai pentru a indeparta anumite persoane din firma.
S-a pronuntat decizia Curtii de Apel, decizie care se va redacta pe larg ( unde voi putea vedea concret cum isi motiveaza Curtea decizia) in 30 zile lucratoare de la data pronuntarii.
Va rog sa imi spuneti care este termenul in care pot actiona ultimele cai de atac . Pentru a recurge la ele trebuie sa vad motivatia deci 15 zile sau 1 luna este de la momentul redactarii deciziei pe larg sau de la momentul pronuntarii ei in sedinta? Eu cred ca de la momentul redactarii pe larg pentru a putea vedea la care cale de atac pot recurge.
Nu mai există căi de atac utile în ceea ce privește cauza dvs. Căile extraordinare de atac nu privesc decât situații speciale, limitative, iar, din câte arătați, nu vă încadrați în acestea.