avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pierdere mai mare decat depunerea broker
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pierdere mai mare decat depunerea broker

La tranzactionari de actiuni CFD in marja (piata extrabursiera OTC) e posibil din cauza gap-urilor de pret dintre inchidere si deschidere sa inregistrez o pierdere mai mare decat depunerea pe care am facut-o (in cazul unui gap mare).

Brokerul la care vreau sa-mi fac cont spune pe prima pagina: "You may sustain a loss of some or all of your invested capital, therefore, you should not speculate with capital that you cannot afford to lose."

Apoi, la "full risk warning" spune lucruri in contradictoriu:

"Trading CFDs and FX Contracts is highly speculative, involves a significant risk of loss and is not suitable for all investors but only for those customers who:

- are financially able to assume losses significantly in excess of margin or deposits because investors may lose the total value of the contract not just the margin or the deposit."

"Your losses will never exceed the balance of your account, which is balanced to zero, if the losses are higher than the amount deposited."

Intrebarea mea este daca pot sa ma dea in judecata si sa castige daca inregistrez pierderi mai mari decat suma depusa. La majoritatea brokerilor se spune pe prima pagina ca pot pierde mai mult insa la acest broker citesc lucruri care sunt sau par a fi in contradictoriu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2014
ContSters304069, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters304069 , utilizator 17:12, 11 Martie 2014
Termenii si conditiile de unde? De pe site sau de pe un contract scris/semnat?
Ca daca e de pe site ... ala il pot schimba oricand, dupa bunul lor plac. Deci dpmdv, ce semnati si mesajele private sunt baza.
[ link extern ]

Daca vreau sa imi fac cont la ei trebuie sa semnez electronic ca am citit si sunt de acord cu termenii lor. Pot sa le schimbe oricand fara sa ma notifice. Iar litigiile sunt judecate in Cipru.
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2014
ContSters304069, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica ContSters304069 ContSters304069 As vrea sa imi fac cont la un broker care spune lucruri contradictorii in termeni si conditii, pe de o parte, si in conversatia prin e-mail, pe de alta ... (vezi toată discuția)
Este legala aceasta activitate? dbre dbre Este legala tranzactionarea forex prin intermediul sistemului PAMM? Stiu ca in unele tari e nevoie de o autorizatie sa tranzactionezi banii altora dar in ... (vezi toată discuția)