avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita constructie pe teren atribuit L15/2003
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita constructie pe teren atribuit L15/2003

Se poate executa silit o casa construita pe teren atribuit prin Legea 15/2003
Cel mai recent răspuns: itshare74 , utilizator 09:36, 2 Martie 2014
Buna seara!
nu se poate face executare silita asupra terenului care v-a fost atribuit in baza legii nr 15/2003 pentru constructia unei locuinte pe acest teren.
Multumesc pentru promptitudine. Intrebarea se referea, insa, la posibilitatea de a fi executata silit constructia realizata pe acest teren
Daca aveti acte de proprietate pe constructie ea poate fi urmarita silit.
Multumesc!
Buna ziua, revin cu o chestiune subsecventa: care va fi situatia terenului dupa executarea silita, avand in vedere ca este un drept de folosinta intuitu personae?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil aflat pe teren atribuit in folosinta gratuita? outsider3 outsider3 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor cu o parere de la persoane de specialitate. Se da un teren atribuit in folosinta gratuita de catre consiliul ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Dogi Dogi Buna seara,imi cer scuze de deranj... Impreuna cu sotia am depus un dosar dupa ce ne\'am casatorit ptr teren ptr tineri casatoriti,intre timp am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Posibila executare silita a unei locuinte pe teren dat in folosinta gratuita rslink rslink Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie In urma cu 1 an mi-a fost atribuit de catre consiliul local o suprafata de teren cu titlu gratuit cu conditia ca ... (vezi toată discuția)