avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Temeiul legal va rog, cerere anulata in baza art 200 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Temeiul legal va rog, cerere anulata in baza art 200 alin 3 c.p.c

va rog sa-mi spuneti cum pot repune pe rol 2 cauze anulate in baza art 200 alin .3
pe scurt..

1.in data de 31.05 2013 am solicitat anularea unui p.v. de contraventie. dupa 7 luni ,in 03.12.2013 primesc comunicare sa indic mijloace de proba, (eu am cerut sa dovedeasca agentul fapta prin mijloace legale)si sa depun p.v. in original.

2.in data de 27.06.2013 am solicitat un program de vizita si gazduire al copilului minor , avand custodie comuna, exista sicane la acest aspect din partea fostei sotii. In 10.12.2013 primesc comunicare sa depun adresele martorilor precum si dovezile pentru fiecare capat de cerere.

pentru aceste comunicari a semnat personal mama mea. acestea nu mi-au fost aduse la cunostinta doarece am domiciliul la dansa dar nu mai locuiesc acolo,nu sant nici in relatii foarte bune, este si in varsta si are si probleme mari de sanatate. in plus in luna Decembrie si Ianuarie nu am fost in tara.
in 30 01.2014 pt cauza 1 si 13.01.204 pentru cauza 2 instanta a dispus anularea cererilor . cu drept de reexaminare in15 zile de la comunicare. sant comunicate pe 13 respectiv 16 02 2014 semneaza de primire tot mama iar eu aflu de acesta de pe portalul instantei .
va rog un temei legal sa repun cauzele pe rol pentru judecare.
imi trebuie oarecum un model de cerere catre instanta pentru a o reinvesti .
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 15:01, 2 Martie 2014
Buna ziua!
este problema reclamatului daca nu locuieste efectiv la domiciliul pe care l-a indicat in cererea de chemare in judecata. Faptul ca pe citatii a semnat mama dvs., duce la indeplinirea procedurii de citare fata de dvs.
Daca dvs. nu v-ati indeplinit obligatiile ce v-au fost stabilite de instanta de judecata si v-au fost cerute, instanta in mod legal v-a anulat cererile de chemare in judecata. Impotriva unei astfel de incheieri de anulare a cererii de chemare in judecata, puteti formula o cerere de reexaminare. Daca aceasta cerere nu v-a avea succes , veti fi nevoit sa formulati o alta cerere de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cerere de chemare în judecată Luci321 Luci321 Am aflat întâmplător de pe portal.just.ro că cererea de chemare în judecată pe care am depus-o a fost anulată pe motiv că nu au fost depuse la dosar ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare în judecatã a fost anulatã. ce mai pot face? Ionut 81 Ionut 81 bunaseara am o intrebare ,am depus la jud o cerere de chemare in judecata unde cer anularea TDP cei de la judecatori au anulat crrerea,ce pot sa fac. ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã anulatã în procedura de regularizare Adytzu72 Adytzu72 Am si eu o ruda (Nitu Mariana) care are un dosar pe rol si nu prea are incredere in avocatul pe care si l-a ales.Am dat detalii mai jos: Numãr unic ... (vezi toată discuția)