avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

Un executor cere in instanta incuviintarea executarii silite a unui posibil creditor fata de o debitoare bancara. In sedinta de incuviintare executare silita nu trebuie citat si debitorul? El cum se poate apara in fata unei posibile erori daca nu este citat?
In cazul in care se judeca fara ca debitorul sa fie citat si prezent sau reprezentat, ce poate face debitorul mai ales ca instanta aproba executarea silita si emite si o hotarare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:06, 2 Martie 2014
Cererea de incuviintare se judeca in camera de consiliu fara citarea partilor, iar debitorul se poate apara ulterior in cadrul contestatiei la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare executare silita in camera de consiliu wap54 wap54 Am constat ca as fi executat silit fara a avea o instiintare in acest sens. Din ce am mai citit, am inteles ca se poate admite o executare silita fara ca eu ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita antonia30 antonia30 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de ... (vezi toată discuția)
Incuvintarea executare silita pendre pendre Vreu si stiu daca judecatoria poate sa aproba incuvintarea silita fara debitor. Fara sa fiu citat la sedinta. Multumesc. (vezi toată discuția)