Am constat ca as fi executat silit fara a avea o instiintare in acest sens. Din ce am mai citit, am inteles ca se poate admite o executare silita fara ca eu parte in aceasta situatie sa fiu citat si sa se aprobe executarea mea. Va intreb, chiar si in aceasta situatie in care legea permite ca intr-o sedinta de consiliu sa nu fiu citat si sa nu ma pot apara, eu macar am dreptul de a primi o hotarare a acestei instante ce nu s-a deranjat sa ma citeze in instanta? Eu cum pot beneficia de hotararea unei instante ce a decis sa judece un caz in lipsa mea, necitat fiind? Fac precizarea ca intamplator am gasit pe portalul justitiei ca sunt in cazul asta implicat. Nu am fost citat, nu stiu nimic de cazul judecat, dar ma gasesc in situatia in care as fi gasit supus unei executari judecatoresti. Fac mentiunea expresa ca nu am fost citat si nu am primit macar o hartie scrisa am fost judecat si ca as avea probleme de genul asta.
va intreb, si rog raspuns pertinent, daca as fi fost supus unei judecari in camera de consiliu cu aprobare executare silita, eu , ca debitor amarat, nu am macar dreptul de a primi la adresa de domiciliu o hotarare a acestei judecati in lipsa mea, necitat fiind? sa fii judecat fara sa ai habar intr-o speta, sa te gasesti intamplator ca esti judecat si tu sa nu ai cunostinta, vi se pare corect? mai ales ca eu nu stiu de ce sunt supus unui act juridic de acest fel?
Pentru ce sunteti in executare silita ? Banuiesc ca nu dintr-o eroare, aveti un credit neplatit, o amenda, bani de dat la stat ? Numai cererea de incuviintare a executarii se judeca fara citarea partilor, iar incuviintarea se cere in baza unui titlu executoriu-contract de credit, pv amenda, hotarari judecatoresti. In acest ultim caz, ca sa se emita o hotarare trebuia sa aiba loc un proces cu creditorul- furnizori , asociatie de proprietari sau oricui aveti de dat bani.
Dvs va puteti apara pe calea contestatiei la executare, deci nu sunteti fara aparare.
Daca va stiti fara datorii, se prea poate sa fie coincidenta de nume.
offtopic: sa nu mai scrieti cu litere majuscule, se interpreteaza ca ton agresiv ceea ce nu e permis pe forum.
Nu mai deschideti subiectenoi pe aceeasi tema !
veti primi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va putea formula apararile. Urmeaza ca executorul judecatoresc sa va expedieze toate inscrisurile necesare moment de la care veti putea face contestatie la executare in 15 zile, daca considerati ca nu datorati suma respectiva ori exista un alt motiv ( legal) pentru care nu ar trebui sa fiti executat silit.