avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare - cu recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare - cu recuperare prejudiciu

Buna ziua ,
sunt implicat intr-un caz de delapidare , mi-am insusit o suma de bani falsificand semnaturi . Ancheta interna e in desfasurare , eu am recunoscut fapta si am restituit integral suma . La ce ma pot astepta ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:54, 2 Martie 2014
Recuperarea integrala a prejudiciului conduce la retinerea circumstantelor atenuante, care are ca efect reducerea cu 1/3 a limitei speciale prevazute de lege pentru infractiunea savarsita.
incercati sa-i determinati pe pagubiti sa nu depuna plangere.
e cea mai buna cale sa scapati cel mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare impacarea partilor ncp uqadwe uqadwe Buna, Am inteles ca in NCP impacarea partilor pentru cazurile de delapidare poate inlatura raspunderea penala. Sau mai exact retragerea plangerii. Este ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat la pariuri si am pariat o suma de bani in timpul programului de lucru(16000 de ron) cei de acolo mau concediat mau pus sa dau declaratie si am facut ... (vezi toată discuția)
Durata pedeapsei pentru delapidare irc80 irc80 Buna ziua!As vrea sa stiu si eu care este pedeapsa pentru delapidare! (vezi toată discuția)