avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Proiect de Lege pentru modificarea ºi completarea ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Proiect de Lege pentru modificarea ºi completarea Legii nr.51/1995 pentu organizarea ºi exercitarea profesiei de avocat

Urmarind link-ul de mai jos se poate vedea faza in care se gaseste acest act normativ (PL nr. 189/2009)
[ link extern ]

stie cineva mai multe despre acesta?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:32, 7 Mai 2009
Stimate utilizator- eu cred ca pentru a face astfel de aprecieri ar trebui sa ne cunoastem mai bine si sa dialogam civilizat, fara aprecieri folosind cuvinte neadecvate forumului pe care il utilizam. Accept ca nu am dezvoltat si prezentat mai bine ideia mea si cred ca daca erati putin mai atent intelegeati ca nu sunt pentru admiterea de incompetenti . De aceea eu cred ca nimeni nu poate fi oprit sa intre insa practicarea este alta problema. Eu as fi de acord sa am pe langa mine 2-3 absolventi de drept pe care sa-i pun sa faca diverse activitati juridica sub controlul meu sa ii ajut sa poata prelua dupa o anumita perioada de trimp, cazuri concrete su nu sa ii las sa o faca singuri. Ce e rau in asta de a avea usa larg deschisa sa intre in avocatura si apoi functie de cum reuseste sa se pregateasca continua sau pleaca daca este necompetent. Sigur pentru a putea sa ne dam seama de capacitatea sa si de pregatirea sa se impun teste examene sau orice forma legala de atestare pentru castigarea dreptului de a se implica direct. Eu nu impun solutii ci prezint anumite opinii si sper sa nu va deranjeze.
Nu mai detaliez si imi rezerv dreptul de a-mi prezenta si cu alte ocazii parerile mele ca doar de aceea avem aceasta posibilitate.
Va urez dv. si colegilor numai bine
respectele mele tuturor
~ Conținut șters la cerere ~
Va rog sa nu postati acelasi mesaj de doua ori, asa cum prevede si regulamentul de postare. Am lasat acest mesaj deoarece are legatura cu ce s-a discutat inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti practica profesia de consilier juridic numai daca ai terminat facultatea de drept? lara_lar20@yahoo.com lara_lar20@yahoo.com :\">se poate practica aceasta profesie doar cu studii juridice terminate? sau este obligatoriu sa urmezi si cursuri/ stagiatura (vezi toată discuția)
Inceput de drum. AlecuM23 AlecuM23 Buna seara! As dorii sa va adresez o intrebare in calitate de student al facultatii de Drept, anul II, care sunt sansele avand in vedere faptul ca nu am pe ... (vezi toată discuția)
Se poate face stagiatura in uk ? vali_g vali_g Locuiesc in Marea Britanie si am terminat dreptul in Romania. In cazul in care sunt declarat admis la examenul de admitere ca avocat care sunt sansele de a ... (vezi toată discuția)