avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflicte la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflicte la locul de munca

la locul meu de munca sunt singurul fochist autorizat.Cel care mai lucreaza cu mine nu are calificare si suntem doar doi.Lucram cate 12 ore cu cate un liber la schimbarea turei.Maistrul ,desi nu are nici o pregatire,umbla la centrala in lipsa noastra.Daca am indraznit sa ii spun sa nu mai umble a incaput sa instige oamenii impotriva mea ca nu merg sa fac alte munci in timpii morti.Ma intereseaza unde sa ma adresez si ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 3 Martie 2014
La seful ierarhic superior maistrului cu pricina. Si la responsabilul cu protectia muncii pe unitate.
Puteti sesiza si ITM-ul local departamentul SSM, in cazul in care nu se rezolva problema in unitate.
danfochist a scris:

,,,Daca am indraznit sa ii spun sa nu mai umble a incaput sa instige oamenii impotriva mea ca nu merg sa fac alte munci in timpii morti.Ma intereseaza unde sa ma adresez si ce sa fac.

ITM-ul nu se ocupa cu asa ceva.

Nerespectarea de catre angajator a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata ITM-ului - Serviciul Control RM sau SSM si/sau Inspectiei Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare departament securitate si sanatate in munca apetra apetra Dat fiind ca suntem o unitate mare (200 angajati) avem un departament ssm din care fac parte 4 persoane (2 cu studii superioare tehnice, 1 cu scoala de maistri ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru nerespectarea ssm a angajatorului amy29 amy29 Buna ziua! Unde m-as putea adresa pentru o plangere pentru nerespectarea SSM de catre angajator si cum sa procedez in acest caz? Mentionez faptul ca la ... (vezi toată discuția)
Plata ore sarbatori legale adusca adusca Lucrez intr-o institutie publica cu foc continuu-birou vamal de frontiera- si as dori sa stiu daca orele lucrate in zilele de sarbatori legale , sambata, ... (vezi toată discuția)