avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot sa procedez...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot sa procedez...

...ca sa nu ma mai prezint la un proces unde am calitatea de intimat?M-am prezentat de fiecare data si de fiecare data s-a amanat din cauza lipsei cate unui intimat.Nu mai ma pot invoi de la serviciu, nu am mai fost citata, si as dori sa stiu daca pot trimite o scrisoare recomandata la dosar ca sa nu mai fiu nevoita sa ma prezint la fiecare termen.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:28, 24 Aprilie 2009
Desigur, puteti solicita in scris, in temeiul disp. art.242 (2) C.proc.civ., "judecarea in lipsa".
Va multumesc mult.

O zi buna.
Ce obiect are cauza in care aveti calitatea de intimat ?
Nu aveti nici un punct de vedere privind cauza in calitatea pe care o aveti ?
Daca este o cauza civila si nu aveti niciun punct de vedere sau nicio aparare de formulat,puteti sa faceti apel la prevederile art.242 cpr.civ.pentru judecarea in lipsa,daca nu,situatia este mai complicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cerere chemare in judecata manuelle manuelle Am deschis o actiune in instanta, s-a stabilit termen de sfarsitul lunii si ma aflu in imposibilitate de a ma prezenta. Am omis sa mentionez in cererea de ... (vezi toată discuția)
Proces sectia civila anitaovidiu anitaovidiu Buna ziua. Am fost intr-un proces cu o institutie a statului pentru incheierea contractului de munca, am castigat procesul dar s-a facut recurs. recursul va ... (vezi toată discuția)
Proces civil blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ,va rog,ajuta. Acum 2 luni am deschis un proces impotriva IPJ avand ca obiect anularea unui proces ... (vezi toată discuția)