avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anularea titlului executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Anularea titlului executoriu

Anulare unui proces verbal de contraventie, in urma unui proces ,automat inseamna anularea titlului executoriu sau mai trebuie sa fac ceva pt. anularea titlului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:30, 3 Martie 2014
Ar fi indicat sa duceti o copie dupa hotararea definitiva si la serviciul de taxe si impozite.
multumesc de raspuns ,dar doresc sa aflu daca anulare unui pv inseamna si desfiintarea titlului de executare sau trebuie alaturi de cererea de anulare a pv. sa mai cer si desfiintarea titllui executoriu
Acel pv e titlu executoriu, daca el se anuleaza nu mai exista titlu in baza caruia sa fiti executat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor unui bej geavela geavela Cel care a apelat la un BEJ pentru un titlu executoriu care insa este anulat ulterior trebuie sa plateasca cheltuielile BEJ -lui ?In baza carui art. de lege ... (vezi toată discuția)
Anulare rovinieta in urma ril iccj ContSters298656 ContSters298656 Buna ziua, Acum ceva timp am fost amendat pt lipsa rovinieta. Recent am primit de la executorul judecatoresc, impreuna cu incheierea de executare silita ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie ikasve ikasve Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie la judecatorie impreuna cu copii dupa documentele ce-mi sustin cauza, cu ... (vezi toată discuția)