avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificare FSC (Forest Sustainability Council)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificare FSC (Forest Sustainability Council)

Va rog sa ma informati daca legislatia prevede obligatia obtinerii certificarii FSC pentru producatorii de carton ondulat.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 19:15, 3 Martie 2014
Cred ca faceti cateva confuzii
Unu. FSC inseamna Forest Stewardship Council nu Forest Sustainability Council
Doi. Certificarea FSC se refera la fondurile forestiere. Acestea sunt certificate
[ link extern ]
Trei. Prin certificare FSC se garanteaza ca lemnul utilizat in produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice Asadar, daca lemnul pe care-l primiti pentru a face cartonul este certificat FSC, la fel va fi si cartonul. Iar daca lemnul provine din alte paduri, necertificate, nu aveti cum sa certificati d-voastra cartonul pentru ca din cate stiu eu despre paduri - si stiu destule - acesta nu creste in padure.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case din lemn trainice si de calitate - moldsilva busaka busaka despre moldsilva modele de case de lemn de lemn tehnologie fabricatie case de lemn de lemn certificari constructie poze de pe santier cu ... (vezi toată discuția)
Case din lemn trainice si de calitate - moldsilva busaka busaka www.moldsilva.ro despre moldsilva modele de case de lemn de lemn tehnologie fabricatie case de lemn de lemn certificari constructie poze de pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)