avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Text act normativ
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Text act normativ

va rog sa imi explicati urmatoarea prevedere legala<<Montarea contoarelor de energie termică la nivel de branşament de imobil sau scară este în sarcina furnizorului de energie termică>>.
Ce achita proprietarii din costurile legate de montarea unui astfel de contor pe scara?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 14:26, 3 Martie 2014
Asociatia noastra nu a platit nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli alexandrux alexandrux Am si eu o intrebare asociatia noastra de prorietari este formata din 60 de apart. repartizate in trei scari de bloc delimitate separat ( inst. de alimentare ... (vezi toată discuția)
Repartizare caldura ovidiu59 ovidiu59 Situatia prezenta este urmatoarea: Un bloc,doua scari(fiecare scara asociatie distincta juridic),un contor de caldura, Repartizarea caldurii pana in acest ... (vezi toată discuția)