avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apelul conform noului cod de procedura civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apelul conform noului cod de procedura civila

Buna ziua,
As dori sa aflu daca, in urma pronuntarii unei hotarari la o plangere contraventionala depusa de mine, sunt nemultumit de hotarare referitor la un singur capat de cerere, in apel solicit modificarea acesteia doar pt capatul de cerere respectiv sau anularea sentintei in totalitate ?
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 14:14, 3 Martie 2014
Dvs. sunteti in drept sa apreciati limitele in care intelegeti sa solicitati schimbarea hotararii. Adica puteti solicita schimbarea strict in limitele nemultumirii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel hotarare divort cristioanabac12 cristioanabac12 am termen 30zile sa fac apel sau recurs la hotarare.am de platit pensie alimentara din urma dar as vrea sa stiu nu se ia in considerare faptul ca eu am platit ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am teminat procesul de divort in data de 13.11.2012. As dori sa stiu in cat timp imi vine hotararea de divort si daca pot sa o ridic mai devreme de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată proces civil miruna79 miruna79 Recent am încheiat un proces civil în care am avut trei capete de cerere. Iniţial, la judecătorie, primul a fost respins, ca rămas fără obiect (în ... (vezi toată discuția)