avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de vanzare-cumparare Prima Casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de vanzare-cumparare Prima Casa

Buna ziua. La imprumul prin prima casa pe numele meu facut la banca pot pune propietar alta persoana iar eu sa apar la imprumut( cel care plateste ) si persoana x sa fie propietarul acelei locuinte?
Si mai am o intrebare , prin prima casa pe numele meu sa apara pe contractul de vanzare-cumparare la cumparator numele meu si al prietenei mele sa avem drepturi egale la acesta locuinta? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 13:07, 3 Martie 2014
Imprumutul presupune respectarea regulilor impuse de imprumutator. Banca impune garantii certe, astfel incat introducerea in raportul juridic a unor elemente straine ar fi posibila doar cu acordul bancii si cu respectarea drepturilor stabilite prin contractul de imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Executare silitã fãrã ipotecã bosquet bosquet Am contractat un credit în valută în vederea unei refinanţări a 2 credite în lei. Nu am depus ca garanţie locuinţa (ipotecă). Este posibil ca în ... (vezi toată discuția)
Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)