avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tipuri contracte de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tipuri contracte de munca

am un angajat cu timp partial de 4 ore pe zi . ce fel de contract de munca are ? nu stiu sa completez declaratiile de cas si somaj . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sidonia , utilizator 12:13, 13 Iunie 2005
cauta un contabil
elena
La declaratia de somaj se scrie la tip contract 2 si la numar ore norma zi 4,iar la CAS se scrie la tip contract munca 0 si la contract partial 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii somaj august Vioreld Vioreld salutare. am si eu niste nelamuriri cu noile declaratii la somaj. daca am un salariat cu part-time 1 ora/zi, in somaj tehnic in luna august (21 zile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica kinga79 kinga79 Am completat declaratia, si nu-mi apare cass angajator la nici o sectiune.Trebuie sa introduc manual? restul imi apare .cas - sec c1; somaj - sec c6; impozit ... (vezi toată discuția)
Contract part time irina29 irina29 ma puteti lamuri exact ce presupune un contract part-time. daca eu nu stiu decat la sfarsitul lunii cate ore am lucrat, ce fel de contrat ar trebui sa fac? ... (vezi toată discuția)