avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Penalitati de intarziere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Penalitati de intarziere

Daca intr-un contract de subantrepriza partile nu au prevazut penalitati de intarziere pentru neplata la termen, ce alta posibilitate are subantreprenorul de a obtine astfel de penalitati sau daune interese? Mentionez faptul ca respectivul contract de subantrepriza s-a incheiat sub egida vechiului Cod civil si procedura civila.
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 15:48, 3 Martie 2014
Puteti obtine daune interese in masura in care le dovediti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte nerespectate si cerere inadmisibila??? Alexandru8543 Alexandru8543 Doresc o informare de la un avocat in drept civil . Am avut un contract de subantrepriza prin care s-a stabilit in cadrul lui faptul ca subantreprenorul se ... (vezi toată discuția)
Subantrepriza. conditii gabrieladina gabrieladina subantreprenorul poate, la randul sau, sa incheie un alt contract de subantrepriza, prin care sa incredinteze executarea unei parti din lucrari unei alte ... (vezi toată discuția)
Firma fantoma goldstar9 goldstar9 Buna ziua , ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta :Daca X are firma de constructii(de exemplu) si incheie un contract pentru a construii o casa lui ... (vezi toată discuția)