avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangeri neintemeiate - hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangeri neintemeiate - hartuire

am un fiu al sotului meu din prima casatorie cu care nu sunt in relatii bune si in fiecare saptamana imi face reclamatii si sesizari la politie , la fisc, la garda, la primarie ; au venit pana acum in control dar nu au gasit nimic din ceea ce a reclamat acesta, deci nu are probe cooncludente.
Eu ce pot sa-i fac? Asa poate sa o tina o viata, el nu are servici, nu stie de familie , sta toata ziua prin carciumi, si pe mine ma poarta pe drumuri toata ziua, eu am serviciu, am copii de crescut, sunt bolnava cu inima chiar nu exista lege si pentru el sa ma lase in pace , nu pot sa-l dau in judecata pentru atac la persoana, distrugerea imaginii publice sau altceva? Numai in stress stau de un an de zile.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aura2014 , utilizator 10:34, 5 Octombrie 2014
Plangere penala impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, prev. de art. 268 Cod penal.
AvocatVatamanescu a scris:

Plangere penala impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, prev. de art. 268 Cod penal.

Buna ziua , as dori sa aflu ce pot face impotriva unui vecin care mi-a facut dosar penal pentru marturie mincinoasa intr-un proces pe care-l am cu el de 2 ani si dosarul s-a clasat fapt care arata ca nu am mintit . Pot sa-l dau in judecata pentru denunt calomnios? Cum procedez? Care sunt riscurile sau posilibitatea ca sa-l castig? Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu cateva luni am avut o altercatie in trafic ... Acg194 Acg194 Buna ziua, in urma cu cateva luni am avut o altercatie in trafic cu un participant care nu s-a asigurat, a urmat o serie mai aprinsa de replici iar la cateva ... (vezi toată discuția)
Unde depun plangere penala pentru marturie mincinoasa ? mouz mouz Buna seara , Am fost anuntat de catre mama mea ca : un\\" prieten de familie \\" care se tine de 3 -4 ani dupa ea , a fost la parchet si pe langa numele ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi ContSters301351 ContSters301351 Sunt in partaj judiciar cu fostul sot care cere prin actiune 50% din casa mea bun propriu cumparat inainte de casatorie si renovat in timpul casatoriei.Toate ... (vezi toată discuția)