avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Puncte de penalizare - calcul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Puncte de penalizare - calcul

Salut avocatnet, as dori sa stiu ce se intampla cu punctele de penalizare pe care le-am acumulat.In octombrie am acumulat 2puncte si 6 in martie.Ce se intampla cu fiecare? Se dubleaza cele 6 puncte luate in Martie? #-o
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 14:28, 6 Martie 2014
Aici nu e ca la păcănele, dublu sau nimic. Dacă tu le-ai luat 6 puncte nu ţi-au luat şi ei permisul? Au fost aşa darnici? Dacă ai rămas fără permis, nu mai ai grija punctelor că se şterg.
Dacă nu, după 6 luni de când le-ai luat punctele se şterg.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
eugen68octavian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare permis uk inapoi in permis ro gabor_papp gabor_papp Salutare, Am un permis de UK, si are 6 puncte. Binenteles asigurarea acum e dubla. Ideea mea: Daca schimb permisul de UK inapoi in permis romanesc, pe ... (vezi toată discuția)
Amenzi rutiere ruanaana ruanaana punctele de amendă pot conduce la suspendare permis? cum pot verifica precedentele procese-verbale de amenzi plătite dacă nu AM FOST ATENTĂ la felul ... (vezi toată discuția)
Puncte de penalizare gnr gnr Daca am 10 puncte de penalizare si cu 2 zile inainte de trecerea celor 6 luni mai iau 2 punctele acelea 10 dupa 6 luni se sterg sau se acumuleaza cu cele ... (vezi toată discuția)