avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Date personale oferite de avocat fara acordul meu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Date personale oferite de avocat fara acordul meu

Buna ziua, am dat la o avocata actele de la fostul loc de munca ( contractul de munca, actele aditionale, decizia de incetare etc) in vederea investigarii unei probleme aparute la lichidare, nu am primit nici un raspuns. Intre timp o persoana a apelat la ea pentru a-mi face o plangere penala iar avocata a divulgat datele personale ale mele CNP, nume intreg etc pentru ca persoana respectiva sa imi trimita un mesaj cu datele mele ca sa ma sperie, iar avocata a redactat o plangere fara stirea mea folosindu-se de datele mele din actele care erau la ea. Este legala aceasta masura, in care datele mele dintr-o data nu mai sunt confidentiale?
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 15:55, 4 Martie 2014
avocatul si-a incalcat obligatiile.sesizati baroul de care apartine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date din dosarul penal , in presa Roxana282828 Roxana282828 Buba ziua , ce risca partea vătămată dintr-un proces penal in care a fost pusă în mișcare acțiunea penala împotriva inculpatului , daca a divulgat ... (vezi toată discuția)
Anexa-clauza confidentialitate vlad-n vlad-n Buna ziua, In urma cu ceva timp la semnarea CIM am primit o foaie de hârtie,care nu era din cate stiu eu act aditional la CIM,clauza de confidentialitate ... (vezi toată discuția)
O avocata are dreptul sa trimita somatii Livica Livica O avocata are dreptul sa trimita o somatie prin care avertizeaza pe cineva ca-i face dosar penal si continutul somatiei poate fi formulat in asa fel incat pare ... (vezi toată discuția)