avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate.

Domnul X a avut o societate comerciala unde a fost administrator unic, societate ce a fost inchisa prin procedura divolvare-radiere. Bunurile ii revin de drept aceleasi persoane, domnului X, cu acel act primit de la camera de comert care acum este si actul de proprietate. Printre bunuri se numara si 2 masini, care ii revin de drept. Doreste sa le treaca pe numele lui fara sa le schimbe numerele. A mers la o firma de inmatriculari ca sa se ocupe de acesta problema iar doamna de acolo i-a spus ca ii trebuie contract de vanzare-cumparare. Cum poate sa faca act de vanzare-cumparare intre el si el? Ce trebuie facut? Ce pasi sunt de urmat?
Cel mai recent răspuns: Alexxa2 , utilizator 20:05, 4 Martie 2014
Mergeti la alta firma de inmatriculari, doamna nu stie ce face.......
Dar daca doreste sa radieze una dintre masini se poate? Sau trebuie platite acele taxe? Masina este inmatriculata in 2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata de la bisnitari....probleme xovidiumax xovidiumax Am cumparat o masina de la Mures din piata de la un domn cu numere de Harghita,domnul nu era proprietaru masinii.Masina e a lu o doamna din Cristuru Secuiesc ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)