avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Probleme cu FISCUL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Probleme cu FISCUL

Am cateva nelamuriri in legatura cu societatea comerciala SC a parintilor mei. In urma cu 6 luni tatal meu a decedat iar societatea nu mai functioneaza cum trebuie dar aveam datorii la fisc. Mama este si ea actionar la firma iar in urma succesiunii a ramas la firma mama si sora mea. Pe societate este trecut doar hala unde isi desfasura activitatea firma. Vreau sa stiu daca FISCUL poate scoate la vanzare casa sau alte bunuri care sunt pe numele mamei si al surorii mele. Dar lucrul care ma incurca si mai tare este ca locuinta proprietate personala este pusa gaj la banca pentru linia de credit a societatii. Daca aveti idee la acesta problema va rog sa imi scrieti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei1789 , utilizator 19:08, 5 Martie 2014
Administratia Finantelor publice va poate deschide procedura insolventei/a falimentului daca nu achitati datoria iar mai rau la masa credala se pot inscrie nu doar ,,fiscul,,, banca etc. cat si altii fata de care societatea mai are datorii.
Multumesc pentru raspun. Nu am inteles exact daca FISC-ul poate scoate casa proprietate personala la vanzare?
Multumesc mult pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie de credit+faliment mirella99 mirella99 Buna seara,am o SC care astazi a intrat in faliment prin procedura simplificata.Acum societatea de lichidatori o sa evalueze ,apoi va scoate la vanzare ... (vezi toată discuția)
Linie de credit / insolventa societate Alexandru2020 Alexandru2020 Societatea a accesat o linie de credit fara garanții. Am fost anunțați de banca ca linia de credit nu se mai poate prelungi iar suma va trebui returnată. ... (vezi toată discuția)
Executare silita RamonaH82 RamonaH82 Buna ziua, In 2004 doua persoane din familie, coproprietari au garantat cu imobilul si terenul aflat in posesie pt o SC. ajutand-o sa obtina un credit pt ... (vezi toată discuția)