avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Negociere cu publicare prealabila a unui anunt de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Negociere cu publicare prealabila a unui anunt de participare

procedura de achizitie: negociere cu publicarea prealabila a unui anunt de participare. Cu privire la prima etapa, de calificare, la procedura amintita, va rog sa-mi spuneti care este termenul pe care comisia de evaluare il are la dispozitie pentru analizarea documentelor depuse de candidati in vederea calificarii la etapa a II-a, respectiv termenul maxim de la deschiderea candidaturilor, pana la invitarea candidatilor calificati la etapa a II-a.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:00, 7 Martie 2014
avand in vedere ca in prima etapa nu se depun oferte (si Scrisori de garantie) si nu exista implicit o valabilitate a acestora, nu este prevazut un termen de finalizare. Va recomand totusi sa aveti in vedere art.117^1 din OUG 34, chiardaca nu se aplica direct, si sa nu exagerati.
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere haiduc2 haiduc2 Buna ziua, am o negociere cu publicare iar in anuntul de participare s-au preconizat depunerea de minim 3 candidaturi. Daca se va depune doar o singura ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila, mai trebuie evaluata pe tehnic si financiar ads_130 ads_130 Am in derulare o procedura de achizitie publica, iar 2 firme din 4 participante, nu indeplinesc in mod evident cerintele minime de calificare (deci sunt ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa- oug 34/2006 Filip Alexandru Filip Alexandru In art 18 OUG 34/2006 Art. 18 (1)Procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică sunt: a)licitaţia deschisă, respectiv procedura la care ... (vezi toată discuția)