avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vama
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vama

buna ziua
de curand am intrat in somaj .........am lucrat timp de 3 ani intr-o firma in care ma ocupam cu importul si exportul...in cazul de fata as mai putea face in continuare vama pentru aceasta firma nemaifind angajata la firma respectiva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_060686 , utilizator 15:57, 23 Aprilie 2009
ati putea sa dati mai multe detalii? nu mai sunteti angajata sa inteleg? ati depus demisia sau este vorba de o concediere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ceferistul10 ceferistul10 Buna dimineata daca ma poate ajut cineva cu un sfat.lucrez la o firma de 3 ani unde de si am fost angajat pe functia de agent vanzari am ocupat functia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj ocean_eyes1983 ocean_eyes1983 Buna seara, domnule Tudor Valeriu! Sper ca ma puteti ajuta cu o mare problema. In data de 2 decembrie am semnat decizia de incetare a contractuluide munca ... (vezi toată discuția)
Au facut restructurari...au angajat in mai putin de 6 luni.....au voie? enna_ella enna_ella Rstructurare si disponibilizare........Am lucrat timp de 4 ani la o firma si in 30 decebrie 2008 a fost ultima zi de preaviz.Am fost singura care nu si-a dat ... (vezi toată discuția)