avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim

Un angajat cere aprobarea incetarii contractului individual de munca cf art. 55 lit b incepand cu data de 01.03.2014, in data de 25.02.2014. I se aproba si in data de 28.02.2014 se emite decizia de incetare a c.i.m.cu 01.03.2014. In cursul zilei de 28.02.2014 angajatul anunta ca se afla in concediu medical , fiind in spital. Cum se interpreteaza situatia ? Ramane angajat sau nu , in luna Martie?
Cel mai recent răspuns: dana chifa , utilizator 10:13, 4 Martie 2014
Intr-o atare situatie contractul s-a suspendat de drept, care dureaza pana la insanatosirea salariatului si redobandirea capacitatii de munca.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere cim si transmitere revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Am un salariat care doreste incetarea conf art 55, lit b (cu acordul partilor), incepand cu data de 01.03.2014. Presupun ca decizia de ... (vezi toată discuția)
Demisia cu acordul partilor tasya tasya Buna seara. Mi-am dat demisia cf art.55 lit b din Legea 53/2003 in 15.03.2018 solicitand incetarea relatiilor contractuale cu acordul partilor incepand cu data ... (vezi toată discuția)
Incetare dupa ccc suciugeorgeta suciugeorgeta In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)