avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... 2 lichidatori judiciari
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

2 lichidatori judiciari

Buna ziua,

La o firma care si-a cerut intrarea in faliment prin procedura simplificata cu lichidator ales, instanta a hotarat sa aiba 2 lichidatori judiciari, cel ales si inca unul.
Fiecare cu aceeasi remuneratie.
Din ce m-am mai documentat, nu am mai auzit sa se puna 2 lichidatori la o firma, nici nu stiu cum o sa-si imparta treburile.Si apoi, daca firma e in faliment , cum sa plateasca pentru 2 lichidatori?
Ati mai auzit asa ceva?Cum se poate rezolva problema sa ramana unul singur?
Cel mai recent răspuns: sarrahdam , utilizator 17:01, 11 Martie 2014
Buna seara .
Intr-adevar,este o greseala.Nu pot exista doi lichidatori intr.un dosar de insolventa.
Daca nu este revocat primul,al doilea nu are ce cauta in acel dosar de insolventa.Faceti o cerere in acest sens judecatorului sindic,pentru remedierea situatiei.
Cu stima,
Marius Bote .
Multumesc dl.Marius Bote pentru raspuns.
As dori sa stiu daca dupa noul cod civil (comercial) i s-a dat din nou dreptul judecatorului sa puna si el un lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent despre faliment neli 2010 neli 2010 in urma unei proceduri de insolventa , lichidatorul judiciar a cerut declasarea procedurii de faliment in forma simplificata. avand in vedere faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala in isolventa poate participa la licitatii? ssa232 ssa232 Concret! Societatea comerciala este in isolventa...automat nu poate participa la licitatii. Am auzit (posibil este doar un zvon) ca s-ar fi dat o lege (prin ... (vezi toată discuția)
Recuzare lichidator dianamaria dianamaria Buna seara, as vrea sa stiu in ce conditii pot recuza un lichidator intr-un dosar de insolventa in care sunt creditor, tinand cont ca am alte litigii pe rol ... (vezi toată discuția)