avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto grav
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto grav

Buna ziua,
In cazul unui accident auto in care soferul vinovat a decedat iar soferul si pasagerii din cealalta masina au suferit rani foarte grave, ce repercusiuni legale pot urma pentru familia soferului decedat? Exista risc de executare silita a imobilului/bunurilor sau se acopera daunele din polita RCA? Daca, prin absurd, nu avea incheiata polita RCA (sincer, nu stiu, probabil ca avea, dar nu ma hazardez), atunci care este calea legala de recuperare a prejudiciilor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DaniiRayne , utilizator 16:16, 4 Martie 2014
se introduce in cauza fondul de protectie al victimelor strazii si va plati acel fond
Deci parintii, sotia, copiii pot sa linistiti (ma rog, cat se poate in asa situatie) ca nu vor exista probleme legale pe viitor? Imi pare rau ca trebuie sa intreb, dar vreau sa stiu daca ar trebui sa ma astept la probleme in viitor. Multumesc pentru orice raspuns, orice informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina altuia si vinovat necunoscut dark_Daemon dark_Daemon Buna ziua ma numesc lucian.Am avut un accident cu maisna unui prieten(care era in dreapta).Accidentul s-a intamplat intr-o curba deosebit de periculoasa.Un ... (vezi toată discuția)
Reparatie auto pe fondul de protectie al victimelor strazii ContSters139791 ContSters139791 Buna ziua Am fost implicata intr-un accident rutier, care nu s-a produs din vina mea. Vinovatul nu are polita valabila RCA, stiu ca exista un fond al ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca ue smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: masina unui prieten de-al meu (cu el la volan), a fost lovita de o alta masina, in ... (vezi toată discuția)