avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reparatie auto pe fondul de protectie al victimelor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reparatie auto pe fondul de protectie al victimelor strazii

Buna ziua

Am fost implicata intr-un accident rutier, care nu s-a produs din vina mea. Vinovatul nu are polita valabila RCA, stiu ca exista un fond al victimelor strazii pe care se pot repara pagubele materiale produse de catre soferi fara RCA.

va rog sa imi spuneti cum pot afla mai multe despre procedura de accesare a fondurilor pentru reparatia auto, este necesara o actiune in instanta, sau ramane ca fondul sa isi recupereze prejudiciul de la vinovat.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:27, 30 Octombrie 2014
multumesc, foarte folositoare informatia

inca o intrebare unde ar trebui sa ma adresez , la brigada politiei rutiere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii de urmat in cazul in care am fost lovit de un auto cu polita rca falsa? musatilie musatilie Buna ziua, in urma cu aproximativ 3 luni (09.03.2013) fratele meu in timp ce se deplasa regulamentar cu motocicleta a fost lovit de un auto care s-a dovedit ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident sunt nevoit sa platesc si bunurile din masina? popclaudia19 popclaudia19 tatal meu a facut un accident . sia dat asigurarea celuilalt sasi repare masina ,acesta avea pasageri luati de la ocazie.unul din ei a avut un laptop si sa ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)