avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neclaritati recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neclaritati recurs

Buna ziua,

In cazul in care am castigat un proces cu CNADNR pentru ca mi-au trimis prea tarziu procesul verbal, iar acestia au facut recurs pentru judecarea pe fond a cauzei, eu mai trebuie sa trimit ceva in intampinare la dosar sau se va judeca dosarul pe baza documentelor trimise initial?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Adyson1974 , utilizator 09:13, 5 Martie 2014
Depinde de motivele de recurs invocate. Va stafuiesc sa trimiteti intampinare pentru a combate motivele de nelegalitate si netemeinicie invocate de recurenta.
Cei de la CNADNR au contestat lipsa judecatii pe fond a procesului. Judecatorul a considerat ca procesul verbal a fost tardiv trimis [mai mult de 6 luni de la eveniment]. Pe mine nu ma deranjeaza daca se va judeca pe fond pentru ca mai am 10 sentinte favorabile din dosare asemanatoare.
Documentatia necesara este la dosar inca de la depunerea dosarului la prima instanta. M-ar ajuta sa adaug la dosar si celelalte sentinte favorabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model întâmpinare recurs Raduq1 Raduq1 Buna ziua. As avea mare nevoie de un model de intampinare pt recurs in situatia pe care o voi prezenta cat mai scurt si la obiect : Mi-am vandut masina la ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)
Tardiv sau nu? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am o problema: am castigat o actiune impotriva procuraturii, s-a dat o sentinta de retrimitere a dosarului la parchet, pentru continuarea cercetarii. Dupa ... (vezi toată discuția)