avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu administrator public UAT comuna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu administrator public UAT comuna

Vă rog să-mi spuneţi care este salariul unui administrator public la UAT într-o comună cu o populaţie între 5.000-6000 locuitori şi baza legală de atribuire a acestui salariu ? Menţionez că îşi desfăşoară activitatea în baza unui contract de muncă-persoană contractuală. Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

La o primărie sunt salarii mai mari decât prevede legea 153/2017 rombest rombest La o primărie sunt salarii mai mari decât prevede legea 153/2017, încadrându-se la un coeficient neproporțional cu numărul de locuitori. Vorbesc de o ... (vezi toată discuția)
Functionar public primarie taut taut recent am fost promovat de la contractual la functionar public intr-o primaria insa am ramas cu salarul avut anterior .poate sa-mi raspunda cineva ce salar ar ... (vezi toată discuția)
Drepturi personal contractual primarie RoxanaEP RoxanaEP Buna ziua, O persoană angajată ca personal contractual pe perioadă nederminată într-un UAT are posibilitatea de a evolua în trepte (debutant, asistent, ... (vezi toată discuția)