avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Stagiu CECCAR
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Stagiu CECCAR

Buna ziua! Stie cineva cata experienta iti trebuie ca economist/ contabil pentru a urma stagiul de expert contabil la CECCAR ? Stiam de la alti experti ca ar trebui sa ai cel putin 3 ani de experienta in profesia de economist/ contabil. Mai este valabila aceasta cerinta? Eu am doar diploma de licenta la ASE Bucuresti + 1an si 10 luni am lucrat ca economist. Multumesc.
Consultati pagina CECCAR
[ link extern ]
am consultat site-ul lor dar n-am gasit nimic despre experinta pe care trebuie s-o ai.
Am crezut ca interesul dvs.este mare din moment ce doriti sa deveniti expert contabil si veti cauta in site.
[ link extern ]
Consultati legea 65/1994

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil Albocs1 Albocs1 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, conform legiilor in vigoare ce trebuie sa aiba un contabil ca sa devina expert? Cati ani de experienta trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Examen c.e.c.c.a.r. getapop getapop Am absolvit in anul 1999 in cadrul ASE Bucuresti, Facultatea: Colegiul Universitar Economic, Specializarea: Prelucrarea electronica a informatiei economice ( ... (vezi toată discuția)
Forma legala pentru firma de contabilitate thomasnegoita thomasnegoita Buna ziua, Doresc sa pornesc un proiect pentru o firma de contabilitate dar nu sunt expert contabil. Sunt licentiat la Facultatea FABBV in cadru ASE, am ... (vezi toată discuția)