avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Act de vanzare-cumparare pe un teren agricol de mana ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Act de vanzare-cumparare pe un teren agricol de mana incheiat in martie 2000

Acum doresc sa intabulez respectivele suprafete. Actul a fost facut de mana cu unul dintre mostenitori, in prezenta (cu semnaturile si datele personale) ale celorlati mostenitori.
La ora actuala nu exista succesiune. Doi dintre mostenitori sunt decedati (nu acel de la care am cumparat).
Cam ce ar trebui sa fac pentru a face intabularea?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 14:09, 4 Martie 2014
Sa obtineti act autentic. In acest caz va trebui sa-i notificati pe mostenitori sa-si rezolve problemele de succesiune si sa se prezinte la notar pentru incheierea actului si in cazul in care nu dau curs solicitarii dvs. urmeaza sa solicitati judecatoriei sa pronunte o hotarare care sa tina loc de na

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia ... Gabi&C. Gabi&C. Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia despre care am si cateva intrebari. Tatal meu a cumparat in anul 1995 un apartament ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil (teren) MariusPop MariusPop Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca un act de vanzare-cumparare de mana, a unui imobil/teren (inscris sub semnatura privata) incheiat in 1965 poate fi ... (vezi toată discuția)
Acte pamant simonamoisa simonamoisa buna ziua! as vrea sa aflu care sunt pasii pt rezolvarea urmatoarei probleme . am cumparat o bucata de pamant in 2001 de la o doamna ,sa i zicem d-na ana ... (vezi toată discuția)