avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere distrugere ochelari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere distrugere ochelari

Pot depune plangere daca cineva mi-a dat o palma,ochelarii cazand astfel indoindu-se rama?stiu ca pare banal dar rama aia costa 5-6 milioane
Edit: am uitat sa mentionez ca am fost la un cabinet oftalmologic (unde se repara si ochelari)si au incercat sa repare rama dar au reusit numai partial. Au spus ca daca o mai indoaie putin exista sanse mari sa se rupa.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
Stevy, utilizator
Cel mai recent răspuns: EmiB , utilizator 14:23, 4 Martie 2014
cam scump.... 5-6 milioane .
da, se poate depune o plangere pentru infractiunile de lovire si distrugere. parerea mea e ca mai degraba puteti incerca o mediere a conflictului, chiar dupa ce ati depus plangere penala impotriva batausului (mai ales pt a-l speria). oricum, in situatia in care ajungeti in instant, sedinta de informare asupra medierii e obligatory in acest caz. v-ar fi de folos un certificat medical de la medicina legala si martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)
Bataie. care este încadrarea juridicã a faptei? norby93 norby93 -totul a inceput de la un scandal minor unde un prieten ia dat 2 palmi la unu si eu m-am bagat si i-am dat si eu un pumn - din cate am inteles baiatu a ajuns ... (vezi toată discuția)