Buna ziua ,
Am un tren arabil si l-am inscris intr-o asociatie ,acum cativa ani . In aultimii doi ani,asociatia respectiva nu l-a mai cultivat. Daci:
N-am fost multumit cu aceasta afacere , de aceea doresc sa-l scot si sa-l folosesc ,intr-un scop mai eficient. ( Sa-l ar si sa-mi pun, ca altadata culturile mele.
Terenul meu este separat de celelalte parcele.
Acum,proprietarul asociatiei ne pretinde 2000 lei , precum ca ...anul trecut a semanat lucerna si ca nu e vina lui ca n-a iesit lucerna." NOI TREBUIE SA-L DESPAGUBIM! "
Oare cum am putea sa-i dovedim ca terenul este "parloaga"si ca nu-i nicio lucerna acolo?
Cu toata stima , Vlad
Trimiteti-i in scris solicitarea dvs. sa vedeti daca va raspunde in scris ca are pretentii. In cazul in care nu cedeaza urmeaza sa va adresati instantei daca exista un contract.
Presedintele asociatiei a luat subventia,de la APIA, pentru terenul meu,,fara sa-l cultive si mai pretinde si despagubire de la mine, precum ca ANUL TRECUT a semanat lucerna,si ca nu e vina lui daca n-a iesit lucerna. Nu am contract cu aceasta asociatie , doar ca i-am dat actele de proprietate , pentru a-si putea lua de la APIA banii,cum ca-l cultiva . Dar,de cultivat,nici pomeneala!!! ne mai pretinde si noua 2000 lei,despagubire pentru lucerna,care nu exista.
Cu respect , Vlad