avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in asociatie

Buna ziua ,
Am un tren arabil si l-am inscris intr-o asociatie ,acum cativa ani . In aultimii doi ani,asociatia respectiva nu l-a mai cultivat. Daci:
N-am fost multumit cu aceasta afacere , de aceea doresc sa-l scot si sa-l folosesc ,intr-un scop mai eficient. ( Sa-l ar si sa-mi pun, ca altadata culturile mele.
Terenul meu este separat de celelalte parcele.
Acum,proprietarul asociatiei ne pretinde 2000 lei , precum ca ...anul trecut a semanat lucerna si ca nu e vina lui ca n-a iesit lucerna." NOI TREBUIE SA-L DESPAGUBIM! "
Oare cum am putea sa-i dovedim ca terenul este "parloaga"si ca nu-i nicio lucerna acolo?
Cu toata stima , Vlad
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 08:50, 5 Martie 2014
Trimiteti-i in scris solicitarea dvs. sa vedeti daca va raspunde in scris ca are pretentii. In cazul in care nu cedeaza urmeaza sa va adresati instantei daca exista un contract.
Presedintele asociatiei a luat subventia,de la APIA, pentru terenul meu,,fara sa-l cultive si mai pretinde si despagubire de la mine, precum ca ANUL TRECUT a semanat lucerna,si ca nu e vina lui daca n-a iesit lucerna. Nu am contract cu aceasta asociatie , doar ca i-am dat actele de proprietate , pentru a-si putea lua de la APIA banii,cum ca-l cultiva . Dar,de cultivat,nici pomeneala!!! ne mai pretinde si noua 2000 lei,despagubire pentru lucerna,care nu exista.
Cu respect , Vlad
Sesizati APIA. Si cautati sa va recuperati actele, sa nu aflati ca terenul are alt proprietar.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
Vasile Vatamanescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren arendat giorgio_2013 giorgio_2013 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren arabil care a fost arendat pe o perioada de 6 ani (martie 2007 - martie 2013). Conform contractului in lipsa unor ... (vezi toată discuția)
Redistribuire terenuri prin sentinta civila,inducere in eroare instanta mary6 mary6 buna ziua,va rog frumos ,as dori si eu daca se poate niste raspunsuri si sfaturi totodata.prin 2008 in baza unei succesiuni s-au distribuit terenurile tuturor ... (vezi toată discuția)
Asociatie agricola imi cultiva terenul agricol fara aprobarea mea mihail_cc mihail_cc Buna ziua, Acum 5 ani am cumparat un teren agricol in jud. Ialomita. Din urmatorul an, cand am vrut sa il cultiv am constatat ca terenul era deja ... (vezi toată discuția)