avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa

Lucrez intr-o institutie publica ca functionar public din 2007, luna ianuarie. Sunt absolventa a unei facultati de stat de lunga durata(5 ani) din anul 2006, luna iunie, iar la angajare am acceptat un post pe studii medii, neexistand la data respectiva posturi pentru studii superioare.
Va rog sa-mi comunicati daca am adreptul sa particip la examenul de promovare in clasa, deoarece colegii mei care termina facultatea in timp ce sunt angajati in institutie participa la examen iar eu nu pentru ca am terminat facultatea inainte sa ma angajez?
Cel mai recent răspuns: Dadioana , utilizator 14:23, 10 Martie 2014
Din pacate nu puteti promova in clasa.
Singura varianta este sa dati concurs pe un post vacant cu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)