avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista vreo diferenta intre asociat persoana fizica si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista vreo diferenta intre asociat persoana fizica si asociat microintreprindere?

Doi dintre asociatii din firma vor sa isi faca o microintreprindere si aceasta sa fie asociatul in firma. As dori sa stiu daca exista vreo diferenta de drepturi si obligatii pe care le-ar avea in acest mod. Cumulat, ei au 60% din firma. Firma e un SRL, platitoare de impozit pe profit.

Alte discuții în legătură

Venit din inchiriere bgv bgv Poate un SRL care are dreptul de folosinta al unui imobil in urma incheierii unui contract de comodat incheiat cu o persoana fizica, sa inchirieze imobilul ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Am deja un SRL si as dori sa imi fac si un PFA (persoana fizica autorizata). As avea cateva intrebari: 1. In privinta raspunderii in fata legii, ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite srl pascaadryan pascaadryan buna ziua, as dori sa deschid o societate dar nimeni nu reuseste sa-mi raspunda clar la urmatoarele intrebari: 1)Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)