Buna seara,am un credit facut in 2005 decembrie,ratele incepeau undeva in martie-aprilie 2006(asa era atunci faceai in decembrie plateai peste 3 luni),ultima mea rata a fost in august 2009(asa zic ei ca ultima rata ar fi fost in august),anul acesta in februarie mi-a venit de la executorul judecatoresc ordin de poprire pe salariu#-o(momentan nu am platit nimic),mentionez ca am cerut o copie dupa contractul de cesiune,si acesta a fost predat de banca catre EOS in aprilie 2012,iar cei de la EOS presupun ca l-au pasat mai departe la executor.Intrebarea mea este mai pot face ceva?sau sunt buna de plata?In cazul meu nu se aplica termenul de prescriere a datoriei nu?Va multumesc.
Daca ultima rata neplatita dateaza cu mai mult de 3 ani inainte de executarea silita, puteti face o contestatie la executare la Judecatorie, in care sa invocati prescriptia. Termenul de contestatie este de 15 zile de la primul act de excutare de care ati aflat (adresa, notificare etc de la executor). Se plateste taxa de timbru.
Executare silita
marusca
Ma aflu in urmatoarea situatie.In 2004 am luat un credit de nevoi personale cu scadenta in 2007. Deoarece nu plateam ratele la timp in 2008 banca cesioneaza ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire
bianca12
Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)