avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire hotarare - din alta materie ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire hotarare - din alta materie ?

Recent am obtinut o hotarare favorabila, in contencios adm.
As putea sa Revizuiesc o alta hotarare judecatoreasca pierduta, pronuntata de o instanta civila - litigii de munca ?
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 23:30, 6 Martie 2014
Sa inteleg ca mi se va anula noua hotarare castigata in contencios administrativ ?
Acest lucru ar insemna sa nu mi se mai elibereze adeverinta de munca !.....
Si toate acestea dupa ce m-am judecat ani de zile, din 2008 ?......
DEZASTRU !...... FARA CUVINTE !.....
~ Conținut șters la cerere ~
Sper sa se rezolve situatia dupa atatia ani de lupte cu institutiile statului si sa-mi iau pensia dupa munca prestata !
Va multumesc foarte mult pentru tot !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere /instanta - perimata ? cristiannegru cristiannegru Actiunea in instanta a avut 2 capete de cerere: 1. - obligare adeverinta de munca - Arhivele Nationale 2. - obligare recalculare pensie - Casa Judeteana de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta - arhivele nationale cristiannegru cristiannegru Tatal meu a dat in judecata Arhivele Nationale pentru eliberarea unei adeverinte de munca din care sa rezulte salariile si sporurile cu caracter permanent ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios, executare hotarare, daune, taxare ? muraruelena muraruelena - am facut o Notificare catre Arhivele Nationale prin care am cerut executarea benevola a unei hotarari judecatoresti: eliberare adeverinta de munca si plata ... (vezi toată discuția)