avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in pretentii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in pretentii

Buna ziua !

As dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care suma depaseste 10.000 ron ( ce acte trebuiesc depuse).

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:25, 5 Martie 2014
Puteti sa apelati la ordonanta de plata sau la actiunea pe dreptul comun (in aceasta situatie, daca litigiul este civil, va trebui (este obligatoriu!) sa depuneti la instanta certificat de informare referitor la avantajele medierii!).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand actioneaza mediatorul wattoferta2013 wattoferta2013 Societatea la care lucrea a vandut marfa catre o alta societate -client- si nu ne-a platit. Am notificat clientul , Care va fi urmatorul pas pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Eliberarea certificatului de informare privind medierea glo glo o persona vine la mediator si zice ca nu doreste mediere. i se poate inmana certificat de informare mediere , fara a invita si a doaua parte la mediere? (vezi toată discuția)
Ce este medierea? Marilena-lena Marilena-lena Va rog sa imi spuneti ce este medierea si ce pasi trebuie urmati si acte necesare? Am inteles ca este obligatoriu certificatul de mediere atasat la dosar ... (vezi toată discuția)