avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate deplasari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate deplasari

Buna ziua,
In cazul unei persoane care realizeaza venituri din activitati independente, pot sa deduc integral cheltuielile cu deplasarea ( delegatie cu bon de benzina atasat- 7,5 L/100km)? Sau trebuie tratat ca si combustibil (50% deductibil)?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
cosmm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:37, 7 Martie 2014
Foaie de deplasare - 100 %; daca nu exista, 50 % ( din toate cheltuileile masinii, nu doar benzina)
Imi puteti da si un articol din Codul Fiscal ce reglementeaza acest lucru?
Multumesc frumos.
ART. 48 (7) litera l ^1 cu Norme metodologice: ART. 48, subpunctul 39^1. (1) si (2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli deplasari /activitati independete cosmm cosmm Pot deduce integral (cf 48. (4) lit. e si 38. pct 23 din norme) cheltuielile de deplasare efectuate de o persoana care obtine venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)